Onderhoud

Onderhoud en reparaties

U heeft zojuist een nieuwe espressomachine gekocht. Het heeft wat mogen kosten, maar dan heeft u ook wat! En dat wilt u natuurlijk wel zo houden. Daarom voeren wij preventief onderhoud uit waarbij wij de machine controleren, intern reinigen en zorgen voor de juiste waterkwaliteit voor uw koffie(machine).

Uiteraard voert de vrij espresso Service ook onderhoud en reparaties uit op bestaande koffiezetsystemen. Aangezien wij een ruim aantal merken en typen traditionele en (vol)automatische koffiesystemen onderhouden, kunt u gerust informeren of wij uw machine ook ondersteunen.

Wij bieden verschillende onderhoudsvormen, zowel los onderhoud als abonnementen, volledig afgesteld op uw wensen. Ook hiervoor bent u natuurlijk vrij om contact met ons op te nemen.

Storingen

Mocht er zich onverhoopt toch nog een storing voordoen aan uw koffiezetapparatuur, dan hebben wij 7 dagen per week een ervaren monteur op storingsdienst. Hiervoor kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag inspreken op telefoonnummer: +31(0)79 – 750 33 46

Onze Merken