Occasions

de vrij espresso Service biedt een aantrekkelijke keuze aan goede gebruikte espressomachines van diverse merken en kunnen een waardevolle toevoeging zijn voor uw onderneming.

Al onze occasions, worden gereviseerd, nagekeken en grondig aangepakt.

Della Corte Super mini

Deze technologie met meerdere ketels biedt dezelfde kwaliteit en dezelfde efficiëntie als professionele espressomachines van gelijkstroom.

De Super Mini-espressomachine is ontworpen voor kleine ruimtes. Het is ideaal voor uw huis, kantoor, restaurant of andere eersteklas plaatsen.De Super Mini kan worden aangesloten op het watersysteem.Plaats hem gewoon waar u maar wilt. Ideale temperatuurLet op de temperatuur van uw koffie. Vind de ideale voor uw favoriete single origin of blend en laat uw creativiteit de vrije loop.

Sanremo Cafe Racer Renegade

Een motor frame doormidden, met een espressomachine er tussenin gebouwd. Eén brok degelijkheid! Maximaal 1% afwijking op de volumetrics, 0,2 graden stabiel brew water, soft pre infusie, oneindige stoomcapaciteit, vers verwarmd heet water, verstelbaar lekblad, altijd inzicht in alle waardes. En bovendien volledig customizable!Handmatig geoxideerd koper, roodbruin messing en puur handgenaaid natuurleer: de Renegade Café Racer straalt originaliteit en een sterk karakter uit in elk onderdeel. De zijzakken, ook in natuurlijk leer, zijn optioneel voor wie op zoek is naar een verdere karakterisering: met een hersluitbare klep of met verschillende handschoenenkastjes.

Sanremo Roma anniversary

De Sanremo Roma koffiemachine is, dankzij de verfijnde details gemaakt van kristal en wengé, een zeer elegante uitvoering. Daarnaast is deze machine voorzien van een aantal slimme technologieën als het TCS-systeem, die er voor zorgt dat iedere kop koffie tot op de graad nauwkeurig de temperatuur bewaakt, en een Service Bluetooth Systeem, die de bediening en technische assistentie extra eenvoudig maakt dankzij een bluetooth verbinding via smartphone of tablet.Deze Roma is extreem uniek en zal u ontzettend onderscheiden met de LED verlichting en zijn sterke uitstraling.

WMF Bistro

Een gemakkelijk specialiteit koffiemachine, Cappuccino, Latte, Espresso, Ristretto, Café Crème… Mediterrane koffiespecialiteiten zijn in grote vraag als ze blijken te zijn van de smaak van een snel groeiende gastronomisch samenleving.
Om deze reden lanceerde WMF de WMF BISTRO Classic als de speciale machine voor mediterrane koffie specialiteiten. Met de nieuwe all-purpose tuit, kunnen één, of zelfs twee kopjes cappuccino met perfect schuimende melk, of fantastische lattes nu geproduceerd worden volledig automatisch.
Beide worden geproduceerd in een enkele bewerking. Gewoon druk op de knop… en serveer een cappuccino… met een uitstekende smaak.

Onze Merken