One stop espresso shop

De beste merken voor de beste koffie

De vrij espresso Service bied alles wat er nodig is om een volledige koffiebar in te richten. Van espressomachine tot waterfiltratie, van filter apparatuur tot molens, van pitcher rinser tot melktap.

Onze Merken

Sanremo Espresso Machines

Espressomachines van Sanremo zijn echte precisie-instrumenten, gebouwd voor professioneel gebruik. Horecazaken die hun klanten graag verrassen met een koffie van uitstekende kwaliteit, zijn met een koffiemachine van Sanremo perfect af.In alle machines van Sanremo zit de ervaring van het koffie maken met een perfecte smaakbalans. Kwaliteitskoffie dus, en dat proeft u!

MEER INFO
Sanremo machine
Marco machine

Marco

Marco Beverage Systems. Strak design, ultieme stabiliteit, niet overdenken en vooral praktische oplossingen! Batch brewers met Golden Cup standard, de enige single serve precision brewer voor cafe gebruik en een groot assortiment aan doordachte mooi vormgegeven en praktische heet water oplossingen. Voor iedere setting en ieder budget heeft Marco een passende oplossing.

MEER INFO

De Coloranino® van Colorato

Ervaar onvergetelijke momenten met uw gepersonaliseerde koffie.
De Coloranino® is het nieuwe innovatieve marketing middel voor uw onderneming!

MEER INFO
Coloranino
Milkmate

Barista Milk Mate

In een druk cafe is men altijd opzoek naar oplossingen om efficiëntie, barflow en consistentie te verbeteren. Daarom zijn wij begonnen met Milkmate. Deze automatische melktap geeft de barista 3 3 doseringen met iedere keer dezelfde hoeveelheid gekoelde melk in het kannetje. Zonder te vast te zitten aan één merk melk, zonder bukken, zonder een pak open en dicht te doen en zonder onnodig melk te verspillen. Simpel, met 1 druk op de knop! Denk aan: zero waste, altijd oogcontact met de klant, altijd een schoon en leeg barblad, 15-30 seconden snellere bereidingstijd per bestelling.

Animo

De hoogwaardige koffiezetsystemen en automaten van Animo hebben één doel: hele lekkere koffie schenken. Het zijn gebruiksvriendelijke en veelzijdige apparaten die keer op keer heerlijke koffie zetten. Ervaar eens de Animo koffieautomaat met bonen, die karakteristieke koffie in uiteenlopende variaties vermaalt in een handomdraai. Daarnaast zijn onze machines, dankzij hun strakke lijnen, LED verlichting en hoogwaardige afwerking, een stijlvolle eyecatcher in ieder interieur.

MEER INFO
Animo